fbpx

Unclouded

Unclouded dat is het bedrijf van Miet waarmee ze andere ondernemers helpt en begeleidt bij het digitaliseren en automatiseren van hun werk.

Miet is een virtual assistant (VA) die met je meedenkt. Ze is een krak in digitale systemen en dat komt door haar liefde voor IT.

Bij Unclouded kan je dus terecht om eindelijk werk te maken van die gedroomde automatisatie. Facturen die zichzelf automatisch opmaken en in mailboxen belanden, klanten die zelf hun afspraken boeken, werk maken van die e-maillijst en zelfs je eigen online cursus lanceren. Zelf weet je misschien niet altijd hoe je aan zoiets moet beginnen.  Awel, Miet kent de digitale systemen op haar duimpje en helpt je er graag bij. 

Miet maakte grondig werk van het stappenplan ter voorbereiding van onze shoot.
Aangezien onze initiële shootlocatie geen optie was wegens de sluiting van de horeca, kozen we voor een shoot bij haar thuis.  Ze stuurde me wat foto’s van haar interieur door en ik werd toch wel een beetje overdreven enthousiast. 

Het interieur van Miet past dan ook perfect bij haar personal brand en waarvoor zij wil staan: ze houdt van planten, podcasts, koffie, gezelligheid, bullet journaling en efficiënt opgezette digitale systemen.   

Ondertussen verloor ik mijn hart aan haar ‘plantenbehangpapiermuur’.  Hoe zot mooi is die? 

Ben je op zoek naar VA met expertise in digitaliseren en automatiseren, neem dan zeker een kijkje bij Unclouded

Wil jij ook een Business Epic shoot zoals Miet? Klik dan hier voor alle info!

10 tips voor briljante branding foto's

10 tips voor briljante brandingfoto's

Ontdek in dit gratis e-book hoe je heel eenvoudig je eigen brandingfoto's kan maken, mét je smartphone. Gewoon helemaal selfie!