fbpx

Hi, ik ben An

Jij bent de ster van je bedrijf, ik zorg ervoor dat je schittert.
Jou en je onderneming in de kijker zetten zonder te schreeuwen, maar met foto’s die je persoonlijkheid weerspiegelen: het kan!

An Epic View
An Epic View Spark

It’s your time to shine!

Samen vertellen we
jouw epic business story

Foto’s die jou en je bedrijf weerspiegelen, dat bereik je met een personal branding fotoshoot. Ik gids je door het hele proces, zodat jij je comfortabel voelt wanneer die lens op jou gericht is. Met een fotoshoot in een ontspannen sfeer, voelt het alsof je nooit iets anders gedaan hebt.

Stop met jezelf weg te cijferen. It’s your time to shine! Zet je missie in de wereld, vertel je verhaal. Ik geef je het podium dat je verdient.

Mijn 3 pijlers voor authentieke, krachtige foto’s

An Epic View - Biz Shoot

Eenvoud & Puurheid

Zowel in mijn leven als in mijn beelden ga ik liever weg van de schreeuwerige drukte. Ik zoek en vind schoonheid in pure eenvoud. Ook tijdens onze fotoshoots focus ik op de essentie van jouw merk, van jouw persoonlijkheid.

An Epic View - online fotografiecursussen

Kleurrijk

Eenvoud is verre van saai. Sprekende kleuren die eruit springen maken een beeld net aantrekkelijk. Ik breng jouw kleurrijke persoonlijkheid in beeld, zodat jij straalt.

An Epic View - Shop

Natuurlijk

Jij in je natuurlijke habitat, waar je jezelf op je best voelt, in je eigen bedrijf. Authentieke foto’s die eigen zijn aan jouw natuur en die van je onderneming. Geen felle lampen, maar enkel natuurlijk licht. Meer heb jij niet nodig om te schitteren.

Benieuwd naar mijn eigen epic views?

Volg me op de socials en snuister alvast door mijn beelden.

An Epic View - An

Ik geef onderneemsters het podium dat ze verdienen

Jouw bedrijf, jouw merk, dat ben jij.

Je onderscheidt je van de concurrentie door wie je bent.

Dat is de basis van je personal brand: jouw persoonlijkheid.

Ik wil jou het podium geven dat je verdient. Zodat je vol zelfvertrouwen ongeremd zichtbaar kan zijn. Zodat je geen tijd meer verspilt aan piekeren over wat anderen van je denken, maar dat je in jezelf gelooft en je missie op jouw eigen unieke manier in de wereld zet.

An Epic View is meer dan fotografie.

Ik wil je verhaal naar buiten brengen. Ik wil dat je durft loslaten en gewoon jezelf durft zijn, zodat je die sparkle die je voelt voor je bedrijf ook uitstraalt en moeiteloos jouw ideale klant aantrekt.

Wat je nog niet wist over mij…

  • Drop me ergens in de bergen, met mijn camera en zicht op een ongerept landschap, en ik ben een content mens. Temidden de stilte en de natuur voel ik me thuis. Gooi er een laagje sneeuw bovenop en een paar skilatten en ik ben helemaal verkocht. Mocht daar nu toevallig ook een hot hub staan, dan zeg ik daar geen nee tegen, uiteraard.
  • Met twee vrolijke, energieke zonen en een man aan mijn zijde ben ik de enige vrouw in huis. En het bevalt me prima als queen in mijn castle. Er is altijd wel een kandidaat in de buurt als ik weer een zot avontuur wil ondernemen.
  • Naast natuur en fotografie heb ik nog een derde passie: lesgeven. Ik stond jarenlang voor de klas en leef op als ik iemand iets kan bijbrengen. Ik hou ervan om ingewikkelde materie uit te leggen, zodat er bij jou een lichtje gaat branden. Dat ei kan ik nu kwijt in mijn online fotografiecursussen.

Next adventure

Mijn zoektocht naar een epic view brengt me naar alle uithoeken van de wereld. Die prachtige reizen leg ik vast met mijn camera, zodat jij kan meegenieten.

Next up
  • augustus 2023 – Zuid – Noorwegen
  • november 2023 – Zilltertal, Oostenrijk
  • december 2023 – Tirol, Oostenrijk
  • maart 2024 – Courchevel, Frankrijk
  • juli 2024 – Peñíscola, Spanje
  • augustus 2024 – Costa Rica
An in Noorwegen

Voel je de klik?

Heb je nog vragen? Broed je op een zot plan voor een fotoshoot en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Boek hier een gratis kennismakingsgesprek en we overlopen samen de opties. No strings attached.