Biz Mini

Kort en krachtig: jouw mini personal branding shoot op een exclusieve locatie!

Volgende editie
vr 10 juni 2022 – The Ruby Zemst (volzet)
do 15 september 2022 – Studio Morris Aalst

An Epic View
An Epic View Spark

Kort en krachtig

Een professionele branding shoot op een exclusieve locatie

Je bent nog maar pas gestart met je bedrijf of je wil een extra reeks sprekende, professionele foto’s voor je website en socials. Maar…

 • Je voelt je helemaal nog niet zelfzeker voor de camera. Het idee van een groots opgezette, dure fotoshoot bezorgt je nu al stress.
 • Je (home) office is niet echt de geschikte locatie voor een Pinterest-waardige shoot. Of je zou eerst nog moeten investeren in een grondige renovatie.
 • Een externe locatie huren lijkt je wel iets, als je er ooit het budget voor zou hebben.
 • Je wil wel de professionaliteit van een grote shoot, maar je tijd voor de camera houd je liefst kort en krachtig.

Biz Mini: jouw epic business story

Of je nu pas begint of snel wat foto’s nodig hebt voor een specifiek project: bij de Biz Mini krijg je een korte, krachtige personal branding fotoshoot met alles erop en eraan op een exclusieve locatie.

Na een Biz Mini heb jij…

 • Professionele beelden waarop jij zelfvertrouwen en plezier uitstraalt. Foto’s die jouw expertise in de spotlight zetten.
 • Sprekende beelden die je verhaal vertellen en waarmee je een connectie creëert met je ideale klant.
 • Nieuwe beelden die je strategisch kan inzetten op al je kanalen, zodat ze werken voor jou en moeiteloos nieuwe klanten aantrekken.
 • Een nieuwe hotspot ontdekt waar je later kan terugkeren voor een grotere shoot of voor een fijn event met je klanten.
 • Professionele foto’s op een unieke locatie (en niet alweer in je home office) hier
An Epic View

Hoe verloopt zo’n Biz Mini?

An Epic View - Biz Shoot

Voorbereiding

Ik bezorg je een uitgebreid stappenplan om te brainstormen over je personal brand en het verhaal dat je wil vertellen. In een videocall bespreken we concreet de shoot, de props enz.

An Epic View - online fotografiecursussen

Fotoshoot

Geen of weinig ervaring met fotoshoots? Geen zorgen, ik zorg voor de locatie, de camera en de flauwe moppen om je op je gemak te stellen. We zetten het plan om in realiteit en ik maak de foto’s die jij nodig hebt voor je website en sociale media.

An Epic View - Shop

Tadaa

Na de shoot krijg je toegang tot een online beeldbank met de afgewerkte foto’s. Beelden die jou in de kijker zetten en zorgen voor die spark bij je ideale klant. Gewoon downloaden en je bent ready to shine!

Waar en wanneer?

De laatste Biz Mini shoot van 2022 gaat door in september. De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

vr 10 juni 2022 – The Ruby Zemst (volzet)

do 15 september 2022 – Studio Morris Aalst

Help! Ik durf niet op de foto

Knikkende knieën, okselvijvers en een gemaakte glimlach elke keer er een camera op jou gericht wordt? Tja, we worden niet allemaal geboren met het zelfvertrouwen van Beyoncé. Gelukkig heb ik altijd mijn trukendoos vol humor en speelsheid bij om je op je gemak te stellen. Je angst voor de lens verdwijnt als sneeuw voor de zon. Beloofd!

An Epic View

Een Biz Mini, da’s…

 • prachtige, unieke locatie volledig voor jou
 • uitgebreid stappenplan om je shoot tot in de puntjes voor te bereiden
 • online 1-on-1 planningssessie
 • 40 min. shoot
 • portretfoto’s, productfoto’s en algemene sfeerfoto’s
 • jouw 15 favoriete foto’s te kiezen en te downloaden uit een online galerij
 • de mogelijkheid om extra foto’s aan te kopen
An Epic View Spark

Wat anderen zeggen over Biz Mini

An Epic View - Biz Shoot

Wow An! De foto’s zijn zooooo mooi! Wat een prachtige sfeer, past perfect en ik krijg meteen inspiratie voor mijn website ook. Niet alleen een hele fijne ervaring, maar ook echt een waardevol resultaat. Ik ben er super blij mee!

– Tussen wens en wolk

An Epic View - online fotografiecursussen

Ik was wat zenuwachtig voor de shoot, want hé, zo net na mijn derde bevalling stond ik er misschien niet voor te springen. Maar An stelde me gerust, we hadden dikke lol EN het resultaat achteraf… IT BLEW MY MIND. Mijn foto’s zijn hélemaal ik, passen bij mijn bedrijf en wie ik ben en stralen de vibe uit waarop ik gehoopt had. An Epic View is voor mij dé go-to business fotograaf. I just love her!

– Socialized by Nies

An Epic View - Shop

An stelt je tijdens de bizep fotoshoot helemaal op jouw gemak. Ze bouwt langzaam op waardoor je na een tijdje de aanwezigheid van de camera niet meer merkt.

– Annelies Pauwels

Klaar voor het avontuur?

De Biz Mini’s gaan maar een paar keer per jaar door op vaste momenten. De plaatsen zijn beperkt en zeer gegeerd, dus boek snel je Biz Mini als je zo’n korte, krachtige fotoshoot wil.

An Epic View - An

Hi, ik ben An

Ik geef je de spotlight die je verdient

Foto's die jou en je bedrijf weerspiegelen, dat bereik je met een personal branding fotoshoot. Ik gids je door het hele proces, zodat jij je comfortabel voelt wanneer die lens op jou gericht is. Met een fotoshoot in een ontspannen sfeer voelt het alsof je nooit iets anders gedaan hebt.

Veelgestelde vragen

Kan ik betalen in termijnen?

Ja! Je kan kiezen voor 2 of 3 maandtermijnen.

Opgepast: als je kiest voor termijnbetaling, krijg je pas toegang tot de volledige fotogalerij nadat alle termijnen zijn betaald.

Is je shoot over 1 maand of meer? Dan kan je voor 2 maandtermijnen kiezen.

Is je shoot over 2 of meer maanden? Dan kan je voor 3 maandtermijnen kiezen.

Welke outfit draag ik best?

Kies een outfit waarin jij je op en top jezelf voelt. Een outfit waarin je ook klanten zou ontvangen en waar je je goed in voelt. Breng gerust ook een tweede outfit mee voor wat variatie in je beelden.

Als je een shoot boekt, krijg je sowieso mijn stappenplan met daarin alle do’s-and-dont’s qua kledij.

Help! Ik durf niet op de foto.

Ik wil dat jij kan genieten van de fotoshoot, want zo krijg je stralende foto’s die jou en je zaak mooi in de kijker zetten. En daarvoor haal ik al mijn trucs uit de kast: humor, speelsheid en een goeie babbel. Meer is er niet nodig om die sprankel in je ogen tevoorschijn te halen.

Ik werk thuis en mijn werkruimte is niet geschikt voor een fotoshoot. Wat nu?

Dan is de Biz Mini zeker iets voor jou. Ik huur de locatie, jij brengt gewoon je eigen enthousiaste zelf mee.

Of je kiest zelf een leuke locatie waar onze shoot kan doorgaan. Een B&B in de buurt, een fijne coworking space, Instagram-proof koffiehuis… alles kan.

Toch liever zelf aan de slag?

Je maakt geregeld zelf foto’s voor je sociale media of website, maar ze zorgen nog niet bepaald voor die ene spark. Schaaf je fotografie- en editskills bij met mijn online cursussen en sta versteld van wat je zelf kan doen!