fbpx

Plan S

Stephanie had grote plannen! Ze contacteerde me in het kader van een volledige rebranding van haar werk als plan- en bullet journal expert.  

Met Plan S wil ze meer mensen helpen om te leren plannen. Ze geeft niet alleen workshops, maar ze coacht mensen ook in 1 op 1 relatie die met een specifieke planvraag zitten.

Stephanie had niet enkel foto’s nodig voor haar website, maar ook voor haar sociale media, en schakelde me in voor foto’s voor haar nieuwe huisstijl.

Als fervente planner was het voor mij dan ook een plezier om met Stephanie te kunnen samenwerken aan haar droom.  Een rebranding is ook altijd een beetje speciaal want je kan gewoon helemaal van nul starten.  Tabula rasa als het ware.

We bespraken de visie, de look en de feel van de foto’s.  Uiteindelijk trokken we naar een gezellige koffiebar waar we de look en feel van Plan S helemaal tot een fantastisch einde konden brengen.

De lancering van Plan S is momenteel een feit en ik ben super trots op Stephanie haar werk. 

Planprobleem? Eén adres, Plan S.
En ja, dat rijmt 🙂

Ook interesse in een Epic Business Shoot! Boek hem hier.


Alle beelden op deze site en blog zijn beschermd volgens de auteurs- en portretrechten. Beelden kunnen niet gekopieerd, gedownload of op eigen site of social media geplaatst worden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf en de geportretteerden.

10 tips voor briljante branding foto's

10 tips voor briljante brandingfoto's

Ontdek in dit gratis e-book hoe je heel eenvoudig je eigen brandingfoto's kan maken, mét je smartphone. Gewoon helemaal selfie!