fbpx

Day in store bij Host Concept

Op de laatste vrijdag voor Kerstmis mocht ik bij Eva en Laura van Host Concept in Berchem een dagje fotograferen.

Wanhopige mannen werden vakkundig geholpen bij de zoektocht naar een geschikt cadeau voor hun vrouwen. En geschenken werden met de grootste zorg en oog voor detail ingepakt.

Eva en Laura stampten enkele jaren geleden hun droom uit de grond: Host – House of Sweets and Things. Host is een conceptstore waar alles draait rond duurzaamheid. Kledij, juwelen, boeken, planten en decoratie… alles wat je bij Host kan kopen is duurzaam. Daar kijken Eva en Laura erg op toe. Elk product dat bij Host in de winkel ligt, heeft dan ook zijn eigen verhaal, waar Eva je maar al te graag meer over verteld.

Krijg je tijdens het shoppen honger dan kan je terecht bij Nellies Café, dat zich in dezelfde ruimte bevindt. Je vindt er de lekkerste lunches en gebakjes. Alles huisgemaakt mét liefde.

Het is dan ook fantastisch om het duurzame verhaal van Host te mogen fotograferen. Niets is krachtiger dan twee vrouwen die hun droom achterna gingen en een succesvolle onderneming uit de grond stampten.

Host Concept, een adres om te onthouden!

Wil je ook graag een fotoshoot waarbij je jouw onderneming in de kijker zet? Contacteer me!

10 tips voor briljante branding foto's

10 tips voor briljante brandingfoto's

Ontdek in dit gratis e-book hoe je heel eenvoudig je eigen brandingfoto's kan maken, mét je smartphone. Gewoon helemaal selfie!