fbpx

AWASH – hippe, handgemaakte kinderkleding

Ellen is het gezicht achter Awash. Awash is een gewaagd en hip Belgische kinderkleding waar je warm van wordt, met hand en hart gemaakt, op maat van klein en groter, van jongen en meisje.

Awash – met liefde voor Afrika

Ellen is dol op kinderkleren en vooral op haar zoontje Yonatan. Op zoek naar een naam voor haar kinderkledingmerk, liet ze zich inspireren door zijn geboorteplek: het Ethiopische dorpje Awash.

Een look en feel die ik voor haar graag vertaalde in beelden die volledig bij haar unieke verhaal passen: warm, vrolijk, handgemaakt en met een hart voor Afrika.

Dat Ellen en haar man ook nog een vogelopvangcentrum runnen en hun tuin vol met dieren zit, kwam handig van pas. De opgevangen schildpadden stonden mee model en Yonatan, die speciaal zijn Etiopische kledij aantrok, had er ook heel veel zin in.

Dankzij de zon lijkt het zelfs alsof we naar Afrika vlogen om de foto’s te maken.  Maar ik kan je verzekeren, pinky promise, dat we dat niet deden.  De lockdown is ons alibi.

Ben je op zoek naar vrolijke kinderkleding? Check dan zeker de site van Awash!

Wil je graag ook foto’s die de look & feel van je onderneming weerspiegelen? Boek dan hier je eigen shoot!

10 tips voor briljante branding foto's

10 tips voor briljante brandingfoto's

Ontdek in dit gratis e-book hoe je heel eenvoudig je eigen brandingfoto's kan maken, mét je smartphone. Gewoon helemaal selfie!