fbpx

MASTERCLASS

Bewerk je foto’s na met Lightroom

Ontdek hoe je je (smartphone)foto’s een professionele uitstraling geeft met nabewerking. Gedaan met fletse foto’s. Ik neem je mee in mijn Lightroom app en toon je hoe ik mijn foto’s in enkele eenvoudige stappen nabewerk.

Van Newbie tot Editfreak
An Epic View Spark

Nog geen sprekende foto’s,
wel een hoop frustraties

 • Je kan goed overweg met je smartphone of camera, maar het eindresultaat is “gewoon oké”.
 • Je sleutelt nog wat bij aan verschillende instellingen in de hoop een mooier beeld te krijgen.
 • Lightroom? Pfff, het idee alleen al om al die functies te doorploeteren maakt je moedeloos.
 • Een mooi bewerkte foto, da’s een lucky shot. Je krijgt er maar geen lijn in en dat vertaalt zich ook in een onsamenhangende social feed.
masterclass lightroom

Wat dacht je hiervan?

 • Je weet welke instellingen belangrijk zijn en welke je beter links laat liggen.
 • Je weet hoe je jouw foto’s extra pit kan geven.
 • Je ontwikkelt je eigen stijl in nabewerking en maakt zo foto’s die typisch “jou” zijn.
 • Een minimum aan inspanning, een maximum aan resultaat. Klinkt als muziek in je oren, niet?
 • Je omzeilt zonder verpinken de limieten van je camera of smartphone en gaat voor dat tikkeltje meer.

Voor wie?

An Epic View - Biz Shoot

Smartphonefotograaf

Je gaat nergens heen zonder je smartphone. Zo kan je foto’s maken van elk bijzonder moment. Ze snel en makkelijk op je smartphone bewerken om direct te delen op de socials, dat lijkt je wel iets.

An Epic View - online fotografiecursussen

Lightroomnewbie

Je hebt wel al van Lightroom gehoord, maar ermee werken is een ander paar mouwen. Het ziet er allemaal zo technisch en ingewikkeld uit. Je wil gewoon weten hoe je je foto’s die extra spark geeft zonder veel gedoe.

An Epic View - Shop

(Solo)ondernemer

Je wil een unieke stijl voor je foto’s die past bij je brand. Je wil het zelf kunnen, maar je hebt tijd noch goesting om het eerst allemaal zelf uit te zoeken.

An Epic View Spark

Wat klanten zeggen over deze masterclass

Waarom leren nabewerken in Lightroom?

Alle beelden die we te zien krijgen in onze omgeving zijn nabewerkt. Het is dus helemaal normaal dat je foto’s er eerst wat teleurstellend uitzien.

Dus geen paniek met enkele zeer eenvoudige ingrepen maak je van je foto’s pareltjes die de missie en visie van jou (en je bedrijf) weerspiegelen.

 

Zelf deed ik de afgelopen jaren enorm veel kennis en ervaring op over fotografie en nabewerking. Ik wil die theorie en technische info niet zomaar op jou loslaten. Ik vertaal mijn kennis in hapklare, heldere mensentaal.

Het eindresultaat? Foto’s als die je met plezier toont. Een mooie samenhangende Instagram feed, foto’s die passen op je website. Gedaan met jezelf te verstoppen.

Van Newbie tot Editfreak

Even praktisch

Wat krijg je:

 • Een online masterclass van 1,5 uur
 • Mogelijkheid om je vragen te stellen
 • Mijn insider tips & tricks voor prachtige nabewerkte foto’s
 • Mijn kant-en-klare ‘editfreak’ preset waarmee je kan experimenteren op je eigen foto’s
 • De opname van de masterclass zodat je steeds alles nog eens kan herbekijken

 € 97

prijs incl. btw

Echt, je masterclass heeft me eindelijk geleerd waar ik zo lang op zat te sjieken. Natuurtalent in uitleggen van materie waar in je gepassioneerd bent 🍾

– Sanne

Biz Epic
An Epic View - An

Hi, ik ben An

Ik help je shinen als de ster die je bent

Mooie momenten vastleggen is fun. Geen lucky shots of toevalstreffers, maar prachtige herinneringen die je aan je muur hangt.

Mijn passie voor fotografie groeide de afgelopen jaren: familiemomenten vastleggen, de prachtige landschappen die we op onze reizen mogen bewonderen vereeuwigen. Ondertussen maakte ik er zelfs mijn beroep van en geef ik als personal branding fotograaf met An Epic View ondernemers het podium dat ze verdienen.

Voor mijn avontuur met An Epic View stond ik jarenlang voor de klas. Ik hou ervan om moeilijke dingen in begrijpbare taal uit te leggen, mensen te motiveren en hun skills naar een hoger niveau te tillen. Daarom help ik jou om jouw fotografieskills bij te schaven met mijn online fotografie- en editcursussen. Zodat jij diezelfde fun ervaart als je unieke momenten vastlegt op beeld.

Dit wil je misschien nog weten

Wanneer kan ik starten met deze masterclass?

De masterclass is opgenomen. Je kan dus starten wanneer je wil. Ik toon je tijdens de masterclass het scherm van mijn smartphone en laat je zien hoe ik alles aanpak in de lightroom app.

Je blijft toegang behouden tot de opname om alles nog eens rustig te herbekijken op een later moment.

Wat heb ik nodig?

Al wat je nodig hebt, is de gratis Lightroom app op je smartphone. iPhone of Android, maakt niets uit: de app ziet er soms anders uit, maar de functionaliteiten blijven hetzelfde. Zelf gebruik ik een iPhone.

Wat gebeurt er als ik me inschrijf?

Wanneer je je inschrijft, kom je op een betaalpagina waar je je aankoop onmiddellijk betaalt. Nadien krijg je een bevestigingsmail in je mailbox.

Je vindt in deze mail alle praktische info en de link naar de masterclass

Mag ik ook met smartphonefoto's werken?

Yup! Je mag deelnemen met de foto’s die je nam met je smartphone. Je hoeft geen spiegelreflex- of systeemcamera te hebben.

Het is wel belangrijk dat je met kwalitatieve foto’s werkt, foto’s van lage kwaliteit geven niet het gewenste resultaat.

Welke begeleiding krijg ik?

De masterclass is reeds opgenomen, maar mocht er toch nog iets niet duidelijk zijn, mag je me altijd een mailtje sturen en kijk ik graag met je mee waar ik je kan helpen.