fbpx

Hi, ik ben AN en altijd op zoek naar een EPIC VIEW

Ongedwongen, puur en natuurlijk zijn mijn stokpaardjes. Geen over-the-top styling, maar de schoonheid zien in de essentie.
Van saaie foto’s zijn we geen fan, van foto’s die persoonlijkheid weerspiegelen des te meer.
Je merk en je onderneming in de kijker zetten zonder te schreeuwen: het kan!

WEETJE 1 - hunting for epic views

Ik krijg energie van de de vrijheid die ik voel midden in een ongerept landschap. Liefst van de bergachtige soort. De bergen voelen voor mij aan als thuis. Laat die cabin in de bergen maar komen. En ja daar mag een hot tub bij staan. Dromen mag!

01
03

WEETJE 2 - De extra X tussen de Y'en

Met twee avontuurlijke, energieke zonen en een man aan mijn zijde ben ik de enige vrouw in huis. Laten we zeggen dat ik geleerd heb om mijn mannetje te staan.

02
03

WEETJE 3 - sneeuw- en bergaddict

Sneeuw, het witte poeder waar ik een gezonde verslaving voor ontwikkelde. Het geluid van een landschap dat bedekt werd onder een laagje sneeuw moet één van mijn absolute favorieten zijn. Voeg daar nog Oostenrijkse sfeer en skilatten aan toe en ik ben helemaal verkocht.

03
03

AN

Epic view

Eenvoud en puurheid, daar ligt voor mij de essentie. Dat is waar ik naar op zoek ben in mijn beelden en in mijn leven. Weg van de schreeuwerige drukte.

Wil jij ook je merk authentiek in de kijker zetten zonder te roepen en te schreeuwen? Wil je ook trouw blijven aan jezelf? Wil je klanten aantrekken die echt bij je ondermening passen?

ALWAYS HUNTING FOR EPIC VIEWS

"The world is big
and I want to have a good look at it
before it gets dark"

~ John Muir

travel photography - reis fotografie - IJsland - reisfotograaf

NEXT ADVENTURES

CLOSE