MENU

Een eerste communiecantje shooten is altijd leuk. Als dat op je favoriete plek kan, nog 10 keer plezanter.

Aangezien de Noor en haar ouders vlakbij mij wonen, spraken we vooraf geen vaste datum af, maar lieten we de datum afhangen van het weer. En zo kwam het dat op we op een dinsdag met een prachtig zonnetje beslisten om diezelfde avond nog naar het bos te trekken voor de communieshoot.

Het was zelfs zo aangenaam warm dat het jeansvestje over de prachtige jurk uit kon voor de foto’s. Doordat veel bomen nog niet in het blad stonden kon er met mooi tegenlicht gewerkt worden.

Noor had duidelijk wat ervaring in mooie poses aannemen dankzij haar turnwedstrijden. Handje in de zij, alsof ze nooit anders doet.

We wisselden wat geposeerde foto’s af, met foto’s in volle actie. Al stappend, lopend, klimmend op de boomstronken die het bos rijk is.

Net daarom houd ik zo van Meetshovenbos als locatie voor een communieshoot. De achtergrond is gewoon subliem en de muren van boomstronken nodigen kinderen uit om ze te verkennen. Waardoor veel kinderen zich direct op hun gemak voelen tijdens de shoot.

Wil je graag een shoot in Meetshovenbos? Het is één van de vaste locaties voor mijn LIGHT shoots.

Wil je graag wat meer tijd of een shoot tijdens het gouden uurtje? Dan is een LUXE shoot ideaal!

communie noor - meetshovenbos - Aarschot - communiefotograaf - fotograaf - communiefotografie - lentefeest
communie noor - meetshovenbos - Aarschot - communiefotograaf - fotograaf - communiefotografie - lentefeest - communieshoot
Reacties
Typ hier je reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

CLOSE