Biz Epic+

Pak het groots aan met een epic personal branding fotoshoot op maat. Zorg voor de spark bij je ideale klant met sprekende beelden.

An Epic View
An Epic View Spark

Go all-in!

Een all-in professionele branding fotoshoot

 • Je wil je verhaal vertellen en zo de band met je (potentiële) klant verstevigen.
 • Je hebt een nieuwe website en wil volop inzetten op sociale media, en daarvoor heb je sprekende, professionele foto’s nodig.
 • Je wil de spark die jij voelt voor je business ook overbrengen op beeld en zo je ideale klant aantrekken.
 • Jij wil het groots aanpakken: volle focus op jou en je business, met extra mensen op de foto, verschillende locaties, outfits en settings.

Biz Epic+: jouw epic business story

Of je nu pas begint of je ondernemersavontuur nieuw leven wil inblazen: met een Biz Epic+ personal branding fotoshoot zet je jezelf en je bedrijf op een unieke manier in the picture.

Na een Biz Epic+ heb jij…

 • Professionele beelden waarop jij zelfvertrouwen en plezier uitstraalt. Foto’s die jouw expertise online in de spotlight zetten zonder de roepen.
 • Sprekende beelden die je verhaal vertellen en waarmee je een connectie creëert met je ideale klant.
 • Nieuwe beelden die je strategisch kan inzetten op al je kanalen, zodat ze werken voor jou en moeiteloos nieuwe klanten aantrekken.
An Epic View

Hoe verloopt zo’n Biz Epic+?

An Epic View - Biz Shoot

Voorbereiding

Ik bezorg je een uitgebreid stappenplan om te brainstormen over je personal brand en het verhaal dat je wil vertellen. In een videocall bespreken we concreet de shoot, de props enz.

An Epic View - online fotografiecursussen

Fotoshoot

Geen of weinig ervaring met fotoshoots? Geen zorgen, ik zorg voor de flauwe moppen en fijne babbels om je op je gemak te stellen. We zetten het plan om in realiteit en ik maak de foto’s die jij nodig hebt voor je website en sociale media.

An Epic View - Shop

Tadaa

Na de shoot krijg je toegang tot een online beeldbank met de afgewerkte foto’s. Beelden die jou in de kijker zetten en zorgen voor die spark bij je ideale klant. Gewoon downloaden en je bent ready to shine!

Help! Ik durf niet op de foto

Knikkende knieën, okselvijvers en een gemaakte glimlach elke keer er een camera op jou gericht wordt? Tja, we worden niet allemaal geboren met het zelfvertrouwen van Beyoncé. Gelukkig heb ik altijd mijn trukendoos vol humor en speelsheid bij om je op je gemak te stellen. Je angst voor de lens verdwijnt als sneeuw voor de zon. Beloofd!

An Epic View

Een Biz Epic+, da’s…

 • uitgebreid stappenplan om je shoot tot in de puntjes voor te bereiden
 • online 1-on-1 planningssessie
 • 4 uur aansluitende shoot-tijd op jouw gekozen locatie(s)
 • meer mogelijkheden, meer outfits, meer locaties, minder stress
 • portretfoto’s, productfoto’s en algemene sfeerfoto’s
 • jouw 80 favoriete foto’s te kiezen en te downloaden uit een online galerij
 • de mogelijkheid om extra foto’s aan te kopen

€ 847

prijzen zijn excl. BTW en vervoerskosten (0,50 €/km)
betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk vanaf € 289

An Epic View Spark

Wat anderen zeggen over Biz Epic+

Tussen Wens en Wolk

Wow An! De foto’s zijn zooooo mooi! Wat een prachtige sfeer, past perfect en ik krijg meteen inspiratie voor mijn website ook. Niet alleen een hele fijne ervaring, maar ook echt een waardevol resultaat. Ik ben er super blij mee!

– Tussen wens en wolk

Socialized by Nies

Ik was wat zenuwachtig voor de shoot, want hé, zo net na mijn derde bevalling stond ik er misschien niet voor te springen. Maar An stelde me gerust, we hadden dikke lol EN het resultaat achteraf… IT BLEW MY MIND. Mijn foto’s zijn hélemaal ik, passen bij mijn bedrijf en wie ik ben en stralen de vibe uit waarop ik gehoopt had. An Epic View is voor mij dé go-to business fotograaf. I just love her!

– Socialized by Nies

Fisc-it

An stelt je tijdens de bizep fotoshoot helemaal op jouw gemak. Ze bouwt langzaam op waardoor je na een tijdje de aanwezigheid van de camera niet meer merkt.

– Annelies Pauwels

Fast Lane

Rustig vooruitgaan is niet aan jou besteed? Jij pakt liever de lift naar jouw epic view.

Met Fast Lane krijg je toegang tot meer flexibiliteit in mijn agenda. Je krijgt jouw shoot en foto’s binnen de maand.

An Epic View - Fast Lane

Eerst even babbelen?

Twijfel je of een Biz Epic+ wel is wat je nodig hebt? Heb je nog vragen of wil je je opties overlopen? Plan hier je kennismakingsgesprek en ik bespreek graag met jou wat mogelijk is. No strings attached.

An Epic View - An

Hi, ik ben An

Ik geef je de spotlight die je verdient

Foto's die jou en je bedrijf weerspiegelen, dat bereik je met een personal branding fotoshoot. Ik gids je door het hele proces, zodat jij je comfortabel voelt wanneer die lens op jou gericht is. Met een fotoshoot in een ontspannen sfeer voelt het alsof je nooit iets anders gedaan hebt.

Veelgestelde vragen

Kan ik betalen in termijnen?

Ja! Je kan kiezen voor 2 of 3 maandtermijnen.

Opgepast: als je kiest voor termijnbetaling, krijg je pas toegang tot de volledige fotogalerij nadat alle termijnen zijn betaald.

Is je shoot over 1 maand of meer? Dan kan je voor 2 maandtermijnen kiezen.

Is je shoot over 2 of meer maanden? Dan kan je voor 3 maandtermijnen kiezen.

Welke outfit draag ik best?

Kies een outfit waarin jij je op en top jezelf voelt. Een outfit waarin je ook klanten zou ontvangen en waar je je goed in voelt. Breng gerust ook een tweede outfit mee voor wat variatie in je beelden.

Als je een shoot boekt, krijg je sowieso mijn stappenplan met daarin alle do’s-and-dont’s qua kledij.

Help! Ik durf niet op de foto.

Ik wil dat jij kan genieten van de fotoshoot, want zo krijg je stralende foto’s die jou en je zaak mooi in de kijker zetten. En daarvoor haal ik al mijn trucs uit de kast: humor, speelsheid en een goeie babbel. Meer is er niet nodig om die sprankel in je ogen tevoorschijn te halen.

Ik werk thuis en mijn werkruimte is niet geschikt voor een fotoshoot. Wat nu?

Dan is de Biz Mini zeker iets voor jou. Ik huur de locatie, jij brengt gewoon je eigen enthousiaste zelf mee.

Of je kiest zelf een leuke locatie waar onze shoot kan doorgaan. Een B&B in de buurt, een fijne coworking space, Instagram-proof koffiehuis… alles kan.

Toch liever zelf aan de slag?

Je maakt geregeld zelf foto’s voor je sociale media of website, maar ze zorgen nog niet bepaald voor die ene spark. Schaaf je fotografie- en editskills bij met mijn online cursussen en sta versteld van wat je zelf kan doen!